Wedstrijdverslag Enschede

Zaterdag stonden we helaas met maar 1 man aan de start. Jochem en Michael zijn beiden terugkerende van een blessure en zullen aanstaande zaterdag hopelijk weer aan de start verschijnen. Vanwege hun afwezigheid stond Coen alleen aan de start van de doorstroom marathon in Enschede. In deze marathon starten de twintig beste B-rijders niet, waardoor er startplaatsen zijn voor de beste regiorijders. Vaak zorgt dit ervoor dat er extra kansen zijn voor kopgroepen. Met dit in zijn gedachten melde Coen zich al vroeg voorin de wedstrijd zodat hij een aantal keer mee kon springen met een kopgroep. Helaas miste Coen de definitieve slag en werd de rest van de wedstrijd gecontroleerd door de ploegen die vertegenwoordigd waren in de kopgroep. Vervolgens restte enkel nog de eindsprint. Coen nam goed positie, maar miste helaas de snelheid om zijn plek vast te houden. Desalniettemin noteerde hij zijn beste uitslag tot nu toe en kwam hij als 25ste over de streep.
 
Jochem zal volgende week voor de wedstrijd in Dronten eerst het NK marathon junioren A rijden.