Wedstrijdverslag Dronten

De een-na-laatste cup in Dronten was een knotsgekke wedstrijd, uiteindelijk is er een groep met een ronde voorsprong ontstaan van 21 man sterk. Helaas zaten onze Coen en Jochem daar niet bij. Jochem had na het NK eerder op de dag de benen niet meer voor deze zware wedstrijd, na een val heeft hij de wedstrijd moeten verlaten. Coen heeft een tijdje in de gevarenzone gereden toen het peloton is stukken brak, gelukkig kon ook zijn groep weer aansluiting vinden bij het peloton. In het slot van de wedstrijd heeft hij nog een poging gedaan om te ontsnappen maar helaas werd de wedstrijd gecontroleerd door de andere ploegen waardoor Coen snel weer ingerekend werd. Uiteindelijk finishte hij op plaats 42. Michael is wegens zijn blessure niet gestart en zal ook de finalewedstrijd over 2 weken in Leeuwarden moeten missen.