Sponsoren

ITBB – Toppers in Techniek

ITBB is een allround technische dienstverlener met een breed spectrum aan diensten, innovatieve concepten en integrale oplossingen voor de sectoren utiliteit, industrie, overheid, zorg, onderwijs en woningbouw. Binnen onze organisatie verenigen wij betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. De basis van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit. ITBB onderscheidt zich door verder te kijken dan techniek. Door te focussen op de optimalisering van werkprocessen, het ontwikkelen van synergievoordelen en daarmee aan opdrachtgevers een extra toegevoegde waarde te bieden.

 

Voor meer informatie ga naar ITBB.nl

 

Pouwrent

Pouw rent Autoverhuur is bij uitstek de aangewezen partner voor autoverhuur in de regio Groningen met een ruim aanbod huurauto’s. Pouw rent Autoverhuur verzekert een veilige, comfortabele en probleemloze reis. Service met een persoonlijk karakter, dát is Pouw rent Autoverhuur.

 

Voor meer informatie ga naar Pouwrent.nl

Julius van der Werf

Julius van der Werf is als groothandel in keramische tegels een begrip in  Nederland. Met meer dan 80 jaar ervaring staan ze garant voor een weloverwogen advies. Tevens beschikt Julius van der Werf over een groot assortiment tegels van hoge kwaliteit in diverse prijscategorieën.

 

Voor meer informatie ga naar Julius van de Werf.nl

Concap

Concap staat al jaren voor betrouwbare en kwalitatieve sportvoeding. Concaps compleet samengesteld assortiment voor zowel voor, tijdens als na de sportprestatie zorgt ervoor dat iedereen vindt wat hij/zij zoekt. Een jarenlange productresearch en het continu bijsturen van onze producten zorgen voor een kwalitatief sterk product voor extra kracht, energie en motivatie.

Voor de samenstelling van onze producten werken we enkel met de meest kwalitatieve producten op de markt. Het hoofdbestandsdeel in onze sportvoeding is Maltodextrine, een hoogwaardig koolhydraat. Dit wordt aangevuld met tal van andere suikers, minderalen en vitamines. Door de ideale combinatie van snelle en trage suikers, ondersteunt Concap je prestatie, en verhoogt je prestatieniveau.

 

Voor meer informatie ga naar Concap.be

Smartbags

SmartBags is een Nederlands sporttassenmerk dat staat voor kwaliteit en functionaliteit. Met een passie voor sport en bewegen ontwikkelt SmartBags de ideale sporttas voor elke sporter. Door onze focus op de sporttas te leggen en functionaliteit en kwaliteit voorop te stellen wordt elke sporttas van SmartBags een speciaal en uniek product. Het uiteindelijke doel van SmartBags is om voor elke sporter de ideale sporttas te ontwikkelen.

 

Voor meer informatie ga naar smartbags.com

Ook sponsor worden?

Benieuwd naar de mogelijkheden om sponsor te worden? Neem contact op met sponsorcie@tjas.nl